Márka

1964 óta, a Tangit a műanyag csövek ragasztásának és javításának vezetője.   Ezzel együtt a márka professzionális megoldásokat kínál szerkezeti tűzvédelem, közüzemi csatlakozások szigetelése és menettömítés víz- és hőrendszerek területén.

Az UNI-LOCK menettömítő zsinórral például a Tangit gazdaságos alternatívát fejlesztett ki a hagyományos kender- és Teflon® szalagokkal szemben.

 

A terméket a Német Műszaki és Tudományos Szövetség gáz- és vízszabályozási tanúsítvánnyal (DVGW) is tanúsította. A Tangit a legmagasabb biztonsági, hatékonysági és kényelmi követelményeknek felel meg. A termékeket szigorú ellenőrzésnek vetik alá és garantálják a felhasználóknak a folyamatos minőséget. Erre ügyel a Henkel kutatási és fejlesztési osztálya, amely folyamatosan fejleszti a Tangit termékeket.

 

A termékkínálat lehető legjobb elérése érdekében a Henkel kéz a kézben dolgozik két erős partnerével: a Walraven és a Georg Fischer Piping Systems cégekkel. Mivel az építkezések során ma sokféle feladat áll elő, a Henkel mindenre kiterjedő megoldásokkal segíti a szakembereket mindazzal, amit a Henkel márka képvisel: egy teljesítményorientált partnerséggel, tökéletesen összehangolt innovatív termékekkel és egy jól képzett műszaki háttérrel, amely mindig naprakész a legújabb technológiával.

 

A Henkel nemcsak a világ legnagyobb ragasztógyártója, hanem az innovatív építőipari vegyi termékek fejlesztésének és gyártásának vezetője is. A szakemberek több mint 125 országban, 5 kontinensen bíznak a Henkel márkáiban és technológiáiban.